Gluteeniton ja vegaani

Meille on tosi tärkeää että kaikki tuntevat itsensä tervetulleeksi meille kahville, kakulle tai piirakalle. Siksi on meille itsestään selvää tarjota myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Meillä on perheessä keliakiaa joten olemme tottuneita tekemään gluteenittomia vaihtoehtoja. Meidän gluteeniton suklaakakku on tosi suosittu.

Lenan ja Bossen tytär Elin on ollut mukana kahvilatoiminnassa koko ikänsä. Hän on vegaanikokki ja suunnitellut kahvilalle vegaanisen menyn. Meidän pidetyin vegaaninen kakku on porkkanakakku joka on myös tosi suosittu meidän vakioasiakkaiden kesken.

Processed with VSCO with c1 preset

Meidän gleetinon-vegaaninen suppilovahvero piirakka on suosittu suolainen vaihtoehto ja tarjoillaan salaatin kera. Sopii hyvin lounaaksi.

Meille on tosi tärkeätä ottaa huomioon ympäristö ja toivomme että vegaanisten aineksien käyttö myös vaikuttaa maailman hyvinvointiin.

Huomio että kaikki meidän piirakat jag kakut leivotaan kahvilan omassa keittiössä. Tilassa leivotaan myös gluutenia sisältäviä kakkuja ja leivoksia.

Kaikki meidän kauniit kukkakoristeet kakkujen päällä ovet syötäviä ja viljelty perheen omassa kasvihuoneessa vanhassa kaupungissa.

%d bloggare gillar detta: