Grupper

Vi tar emot grupper på cafét både utomhus och inomhus. Inne i caféstugan finns 25 sittplatser och utomhus finns det 100 sittplatser.

Vi erbjuder allt från firmafester, studentkaffe och namngivningsfester till födelsedagsfester och bröllopskaffe. Busslaster brukar vid regn komma hälften och hälften och sitta inne i caféstugan.

Catering kan man beställa antingen så att vi kommer med personal och serverar eller levererar bakverken till er. Vi är flexibla och samarbetar gärna utefter kundens önskemål, bäst är att ringa och komma överens om vad man önskar.

Man kan även beställa kakor och pajer till sin fest/arbetsplatsen från oss.

Om man önskar boka en grupp så når man kaféägarna på 0505561665 ——eller ——–

Vi lagar även presentförpackningar till företag och då skräddarsyr vi en presentförpackning som passar just ditt företag, dess önskemål och enligt företagets önskade budget. Vi önskar ge företagen kvalitativa gåvor med personlig nisch och våra geléer och safter passar bra till alla och har därför varit omtyckta gåvor av arbetstagare året om.

Man kan också välja att firas julfest hos oss och beställa julklappar till företagets anställda. Vi tar emot grupper även ytter om öppettiderna. Välkommen att ta kontakt om du eller din arbetsplats önskar fira julfest hos oss, så berättar vi mera om våra alternativ.

Vi är flexibla och hjälper mer än gärna till att förverkliga Din bjudning/gåva.

Välkommen att kontakta oss!

%d bloggare gillar detta: