Presentförpackningar

Vi erbjuder unika presentförpackningar till både företag och privatpersoner. Vi plockar ihop presentförpackningar som passar just ditt företag/dig, enligt önskemål och budget. Hos oss hittar du hemlagade och kvalitativa gåvor med personlighet. Våra geléer och safter passar till alla, även till de som redan har allting de behöver.Våra presentförpackningar är mycket omtyckta gåvor av arbetstagare både till julbordet och året om. Vårt mål är att erbjuda produkter till både vardag och fest, produkter att både använda, äta och dricka.

I vårt sortiment finns allt från hemlagade safter och geléer, samt Bosses senap med whiskey i, till torkade svampar och äpplen i vackra förpackningar. Det estetiska är viktigt för oss och varje produkt är både hemlagad, unik och säljs i vackra gammaldags förpackningar som passar caféets genuina stil.

I caféstugan kan man sitta i lugn och ro och titta sig omkring efter presenter till de som redan har allt de behöver.

Då cafét är stängt under höstmånaderna så har Bosse och Lena tillverkat egna produkter. Först är det skördetid och då plockar de alla bären och frukterna som de behöver till sina produkter. Äppel, aronia och vindruvor och vinbär hittar de på egen gård. Rönnbär, krikon och svampar plockar de på Bosses hemgård i Östra Nyland (även Agricolas hemgård). Sedan skall alla bären saftas, geléas, mustas, torkas och en del frysas in. I oktober är det sedan dags att förpacka de olika produkterna i vackra förpackningar och måla trähus att sälja med tändsticksaskar i. Halmdekorationer, ljusstöpning och tygtryckning hör även hösten till.

Priset för våra presentförpackningar varierar helt enligt önskemål med allt från 12€ till 200€ enligt önskemål.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller är intresserad av att veta mera om våra utbud av presentförpackningar.

Man kan också välja att fira högtider eller firmafester hos oss. Vi tar emot grupper även ytter om caféts öppettider. Välkommen att ta kontakt till ——– om du eller din arbetsplats önskar fira hos oss, så berättar vi mera om våra alternativ.

%d bloggare gillar detta: