Joulutupa

Joulukuussa voit istua meillä takan äärellä ja nautiskella kuumaa kahvia tai glögiä piparkakkujen tuoksussa. Ihastuttava, kunnon vanhanajan joulu tulee heti mieleen kun astuu sisään meidän 1700-luvun kahvilatupaan. Ulkona voi olla sateista tai kylmää, mutta sisällä on alkuperäinen joulu joka säteilee lämpöä ja tunnelmaa.

Me tarjoamme joulutuvassa kakkuja ja piirakoita, piparkakkuja ja joulutorttuja. Kaikki tuotteet ovat kotitehtyä Anderssonien omassa perheessä. Joulutuvasta löytyy mm. Bossen omatekoisia mehutiivisteitä ja hyytelöitä, Lenan kuivattuja omenia ja sieniä kauneissa lahjapusseissa. Tuotteiden esteettisyys on meille tärkeää. Joka ikinen tuote on uniikki ja myymme niitä kauneissa vanhanaikaisissa pakkauksissa.

Lena on tehnyt joulutupaan tunnelmallisia jouluhimmeleitä (olkikoristeet). Myös kynttilöiden valaminen ja kankaidenpainanta kuuluvat syksyn puuhiin. Olkikoristeet punaisilla ruseteilla löytyy joulutuvan ikkunoistakin. Lena on myös tehnyt kankaanpaino-tekniikalla omia verhoja jouluteksteillä. Hienoissa selloffanipakkauksissa löytyy sitten Lenan tekemiä kynttilöitä joita hän on valanut yhdessä tyttärensä Emman kanssa. Kahvilasta löytyy myös valikoima kirjoja, tonttuja paperimassakasvoilla, taidetta, taiteellisia kädentöitä, tauluja, villasukkia ja koruja.

Kahvilan sulkeuduttua syksyllä Bosse ja Lena valmistavat omia tuotteita. Ensin on sadonkorjuu, silloin poimitaan marjoja ja hedelmiä omien tuotteiden valmistukseen. Omalta pihalta löytyvät omenat, aroniamarjat, viinirypäleet ja viinimarjat. Pihlajanmarjat, kriikunat ja sienet he keräävät Bossen kotitilalta Itäiseltä Uudeltamaalta. Sitten kaikki marjat mehustetaan, tehdään hyytelöjä, omenoista puristetaan mehua, kuivataan ja osa pakastetaan. Lokakuussa on aika pakata tuotteet kauniisiin pakkauksiin ja maalata pieniä puutaloja.

Joulutuvan suunnittelu ja toteuttamin tulee seuraavaksi ja pikkujouluna Lena ja Bosse ovat valmiita ottamaan teidät vastaan heidän omaan joulumaailmaan. Tervetuloa rakas joulu!

Joulutuvassa voi rauhassa istua ja rauhassa miettiä joululahjoja niille joilla on jo kaikki tarvittava. Kahvilan tuotteet ovat laadukkaita ja toimivat erinomaisesti lahjaksi tai tuliaisina ystävälle tai joulupöytään. Bossen sinappi whiskyllä kuuluu monien joulperinteeseen ja aroniahyytelö sopii mainiosti riistan kanssa, kun taas omenahyytelö on mainio kinkun tai juustojen kera.

Tavoitteemme on tarjota tuotteita sekä arkeen että juhlaan. Tuotteita joita voi käyttää, syödä ja juoda ovat käteviä ja suosittuja lahjoja. Kokoamme myös yksilöllisiä lahjapakkauksia yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme suunnittelemaan hyvän yhdistelmän hyytelöitä ja mehuja asiakkaan toivomaan lahjapakkaukseen.

Haluamme toimittaa laadukkaita ja yksilöllisiä lahjoja ja meidän hyytelöt ja mehut ovat olleet tosi pidettyjä joululahjoja ja sopivat erinomaisesti kaikille joko lahjaksi ympäri vuoden tai joulupöytään.

Meillä voi myös viettää joulujuhlat. Otamme vastaan ryhmiä myöskin aukioloaikojemme ulkopuolella. Ottakaa mielellään yhteyttä jos haluatte tietää lisää.

Tervetuloa! Me toivomme että tulette viihtymään meillä joulutuvassa. Oikein hyvää joulua ja joulurauhaa teille toivottavat Lena ja Bosse- Café Gamla Stan.

%d bloggare gillar detta: