Lahjapakkauksia yrityksille

Tarjoamme ainutlaatuisia lahjapakkauksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Kokoamme lahjapakkauksia jotka sopivat juuri sinun yrityksellesi/sinulle toiveiden ja budjetin mukaan. Meiltä löydät kotonatehtyjä ja laadukkaita persoonallisia lahjoja. Hyytelömme ja mehumme sopivat kaikille, myös heille joilla on jo kaikkea.

Lahjapakkauksemme ovat pidettyjä lahjoja työntekijöille niin joulupöytään kuin ympäri vuoden. Tavoitteemme on tarjota tuotteita arkeen ja juhlaan, käyttötavaraksi, syötäväksi ja juotavaksi. Valikoimassamme on mm kotitekoisia mehuja ja hyytelöitä, Bossen sinappia, jossa on viskiä, kuivattuja sieniä ja omenia kauniissa pakkauksissa. Estetiikka on meille tärkeää, jokainen tuotteemme on sekä kotitekoinen että ainutkertainen ja myydään kauniissa vanhanaikaisissa pakkauksissa, jotka sopivat kahvilan aitoon tyyliin.

Kahvilatorpassa voi istua rauhassa ja katsella ympärillä olevia lahjatavaroita heille, joilla on jo kaikkea.

Syksyllä kahvila on suljettu ja silloin Lena ja Bosse ehtivät tehdä omia tuotteita kahvilaan. Nyt on aika kerätä ja poimia hedelmiä ja marjoja omiin tuotteisiin. Lenan ja Bossen lapset perheineen osallistuvat myös. Sekä omenat, aronia- ja viinimarjat, ja viinirypäleet ovat omasta pihasta. Kirsikat, pihlajanmarjat, ja riikunat tulevat Bossen kotipihalta Itä-Uudellamaalta (Mikael Agricolan kotipihalta.) Torjunta-aineita ei käytetä. Suppilovahverot on itse poimittu Raaseporin metsistä. Sitten marjat keitetään, kuivataan tai laitetaan pakastimeen. Lokakuussa on aika tehdä vanhanaikaiset kauniit pakkaukset kaikille tuotteille. Nyt maalataan tulitikkutaloja, valetaan kynttilät ja painetaan kankaita.

Meidän lahjapakkauksien hinnat vaihtelevat toivomuksien mukaan 12€–200€

Ota mielellään yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat tietää enemmän meidän tuotevalikoimasta.

Voit myös järjestää firmajuhlat tai muita tapaamisia meillä. Otamme vastaan ryhmiä myös kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella. Ota mielellään yhteyttä niin kerromme lisää meidän vaihtoehdoista.

%d bloggare gillar detta: