Ryhmät, varaukset ja catering

Otamme vastaan ryhmiä sekä ulkona että sisällä. Kahvilalla on 25 istumapaikkaa sisätiloissa ja ulkona puutarhassamme on 100 istumapaikkaa lisää. Jos tulet isomman bussi-ryhmän kanssa muista tehdä tilaus hyvissä ajoin etukäteen, mutta voimme myös ottaa vastaan ryhmiä lyhyemmällä varoitusajalla jos puutarhassa on tilaa.

Meillä voi järjestää eri tilaisuuksia kuten vaikkapa firmajuhlat, ylioppilaskahvit, nimijuhlat ja hääjuhlat jne. Jos ryhmä tulee bussilla ja sataa kaatamalla, niin yleensä ryhmä voidaan jakaa kahteen osaan niin että kaikki voivat istua sisällä.

Catering-palvelut voi tilata meiltä sopimuksen mukaan joko niin että tulemme henkilökunnan kanssa tarjoamaan teille tai että tuomme teille vain leivonnaiset ja juomat. Olemme joustavia ja teemme mielellään yhteistyötä teidän toivomuksien mukaan.

Meiltä voi myös tilata piirakoita ja kakkkuja firmajuhlaan tai työpaikan työkokoukseen.

Jos haluat tehdä varauksen tai keskustella eri vaihtoehdoista, ota mielellään yhteyttä Lena Anderssoniin: 050-5561665

Me teemme myös lahjapakkauksia yrityksille ja sommittelemme yhdessä asiakkaiden kanssa miten saisimme juuri teille sopivia tuoteyhdistelmiä ottaen huomioon sekä toiveenne että budjettinne. Haluamme auttaa teitä löytämään sekä henkilökohtaisia että laadukkaita lahjoja. Meidän hyytelöt ja mehut sopivat hyvin kaikille ja ovat olleet arvostettuja lahjoja työntekijöille vuoden ympäri.

Meillä voi myös viettää joulujuhlat ja tilata joululahjoja etukäteen työpaikan työntekijöille. Otamme vastaan ryhmiä myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota mielellään yhteyttä jos sinä tai työpaikkasi on kiinnostunut viettämään joulujuhlat meillä, niin kerromme teille lisää meidän vaihtoehdoistamme.

Olemme joustavia ja autamme mielellään oikean lahjapakkauksen löytämisessä tai firmajuhlan toteuttamisessa.

Vastaamme mielellänne kysymyksiinne ja tiedusteluihin!

%d bloggare gillar detta: