Trubaduuri-tiistait

Bossen taival trubaduurina alkoi jo 1970-luvulla kun hän alkoi esiintyä veljensä kanssa. Kahvilan trubaduuri-tiistait ovat Bossen suunnittelemia ja tapahtumien järjestäminen innostaa ja ilahduttaa häntä erityisen paljon.

Trubaduurit tulevat kahvilaan usein perheineen ja viettävät mukavan päivän kahvilapuutarhassa.

Kahvilassa esiintyy joka kesä sekä paikallisia, suomenruotsalaisia, että myös muista Pohjoismaista, kuten Ruotsista, tulevia trubaduureja. Bosse tavoittelee aina hyvää tasapainoa trubaduuri-ohjelmaan niin että mukaan mahtuu eri tyyppisiä esiintyjiä. Esimerkiksi Bo Sundström, tunnettu ruotsalaisesta yhtyeestä ”Bo Kaspers Orkester”, on esiintynyt kahvilassa. Kahvilaomistajien oma tytär Frida Andersson esiintyy kahvilassa joka heinäkuu ja myös sesongin päättäjäisissä. Kesän viimeisenä trubaduuri-päivänä Bosse perheineen nousee lavalle ja kaikkien iloksi Bossen veli Uffe tulee myös mukaan Ahvenanmaalta.

Frida Andersson on meidän lahjakas singer/songwriter tytär. Hänellä on oma trubaduuri-tiistai joka kesä. Frida esiintyy laajalti sekä Suomessa että Ruotsissa, vaikka asuu nykyään vakinaisesti Tukholmassa oman perheensä kanssa. Myymme kaikkia Fridan CD-levyjä kahvilassa. Seuratkaa mielellään häntä osoitteessa: fridaanderssonmusic.com


Jokaisen trubaduuri-konsertin aikana järjestämme arpajaiset joiden tuotot menevät suoraan artisteille. Trubaduurit myyvät usein myös CD-levyjänsä konserttien jälkeen.

Joka trubaduuri-tiistai talon väki tarjoaa trubadureille kalakeittoa ruokasalissa. Siellä kaikki trubaduurit, kahvilan työntekijät ja talon oma väki syövät keittoa yhdessä. Tunnelma on mainio ja heti kun yksi ruokapöydän tuoleista vapautuu, tulee seuraava heti syömään. Lenan trubaduuri-keitto oman kotona leivotun leivän kera on tärkeä perinne jokaisena trubaduuri-päivänä. Meny sopii mainiosti kaikkiin kesän juhliin. Ehkä sinullekin maistuisi? Jaamme mielellään Lenan reseptin:

Kahvilan trubaduuri-keitto:

Lenan lohikeitto

Porkkanasämpylät

%d bloggare gillar detta: